středa 8. února 2012

Uzenářství v Perlové ulici

Uzeniny chodím pravidelně nakupovat do Perlové ulice. Pozor, nejedná se o řeznictví, takže neprodávají maso, pouze uzeniny. Kolem poledne je tady fronta tak na dvacet minut. Čekání ale stojí za to. Troufnu si tvrdit, že mají nejlepší šunku od kosti a rosbíf v Praze. Kupuji zde také taliány, mortadelu (ano, ten italský měkký salám), vepřová kolena a ostatní uzeniny, jejichž kvalita a chuť se vůbec nedá srovnávat s vakuovanými uzeninami ze supermarketů. Naposledy jsem si k rosbífu udělal petrželové brambory a domáci tatarku. Rychlé, jednoduché, návykové!






1 komentář:

  1. Rosbíf lepší u Sváčka na Budějovické či Smíchově. Jinak souhlas bor

    OdpovědětVymazat