Tady je můj recept, se kterým jsem vyhrál kuchařskou soutěž.
Suroviny:
jehněčí hřbet
papriky
rukola
červená cibule
rozmarýn
česnek
máta
bazalka
citron
máslo
olivový olej
dijonská hořčice
balzamikový ocet
hovězí vývar
sůl a pepř
Jehněčí hřbet vykostíme a maso naložíme společně s česnekem a rozmarýnem do olivového oleje. Maso následně osolíme a opepříme, zprudka opečeme a dáme dopéct do předem vyhřáté trouby. Mezitím na másle orestujeme česnek s rozmarýnem, přidáme trošku dijonské hořčice, podlejeme vývarem a necháme zredukovat. Papriky dáme do trouby pod gril a počkáme, až budou skoro spálené. Poté je oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Papriky následně smícháme s rukolou, cibulí, mátou a bazalkou. Přidáme dresing, který se skládá z olivového oleje, dijonské hořčice, citronové šťávy, soli a pepře.
mega chálka! seru z toho!
OdpovědětVymazatChapu :) Dohodneme se, udelame nejakou veceri a budes moct okusit tyto chalky na vlastni kuzi ... T.
OdpovědětVymazat