sobota 15. září 2012

Valencie, část 1.

Když cestuji, tak se nejraději stravuji v bufetech, stáncích a zapadlých hospodách, kde můžu ochutnat autentickou kuchyni dané země. Výjmkou není ani moje současná návštěva Valencie. Včera jsme obědvali v restauraci na periférii, kam na oběd dorazili převážně místní dělnící. Od podivně vypadajícího obézního kuchaře bych si sice nenenachal ani umýt auto, jídlo bylo ale fantastické. Stejně jako dnešní oběd ve stánku u tržnice Mercado central.

                                         Treska s bramborami a bylinkami

                                         Telecí ragú s mrkví, žampiony a bramborami

  
                                        Stánek u Mercado central 

                          
                                         Paella valenciana

                                         Lilek plněný směsí z mletého masa

                                          Pečená vepřová žebra se zeleninou
                                         


Žádné komentáře:

Okomentovat